PDF Print E-mail

Sinds 1984 heeft Traiteur Jongen zijn diensten uitgebreid. Cateringservice voor particulieren en bedrijven staat trots op de kaart. Traiteur Jongen catering verzorgt gelegenheden met een hoog à la carte beleving. Dat is Traiteur Jongen anno 2015: helemaal van nu met de finesse van vroeger. Een MT-vergadering, afscheid van een collega, bedrijfsbezoek van een van uw klanten, presentatie van het jaarverslag, bedrijfsfeest, lunches, diner en vul zo maar aan..

Het zijn zo maar een paar gelegenheden waar Traiteur Jongen uw catering tot in de puntjes verzorgt. En uiteraard van hetzelfde uitstekende niveau dat u van ons als traiteur gewend bent. Goed om te weten dat wij al uw zorgen uit handen nemen, op een plek waar u dat wenst. Bel, vertel ons uw wensen en laat u verrassen door onze veelzijdigheid.

Alvast meer weten?
Klik op een van de onderstaande PDF-bestanden om een juiste indruk te krijgen omtrent de mogelijkheden van Traiteur Jongen. Uiteraard kunnen wij deze ten allen tijden aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

download prijslijst

Last Updated on Wednesday, 16 January 2019 12:40